1) Titan Masterglet pe baza de gips pentru lucrari de interior, folosit pentru nivelarea peretilor si podurilor in incaperi uscate. Se aplica pe caramida, beton, gips-carton s.a. Suprafata tencuita se curata foarte bine pentru a reduce cantitatea de glet folosit.

Proprietatile gletului pe baza de gips Titan Master:
1. tehnologie;
2. stabilitate.

Ambalaj: Saci.

2) Titan Professional - glet pe baza de gips pentru lucrari de interior. Proiectat pentru tencuiala de inalta calitate a podurilor si peretilor cu baza puternic solida, ca exemplu, beton, caramida, tencuiala (ciment), precum si suprafetele din polistiren. In deosebi este recomandat pentru pereti si poduri din beton. Poate fi folosit ca strat de finisare in incaperile cu umezitate normala, precum si in bucatarii si baii.

Proprietatile gletului pe baza de gips Titan Professional:
1. tehnologie;
2. stabilitate;
3. universalitate;
4. capacitate inalta contra umezelei;
5. produs ecologic pur.

Ambalaj: Saci.

3) Titan Finishglet pentru finisaj a lucrarilor de fatada, pe baza de gips. Proiectat pentru gletuirea betonului, cimentului, gipsului si alte suprafete pe baza minerala, pentru acoperirea fisurilor si a altor defecte ale fisiilor din gips-carton (pentru lipirea si unirea fisiilor cu folosirea lentei armate) precum si pentru nivelarea articulatiilor si gropilor ale produselor din beton armat.

Proprietatile gletului pentru finisaj Titan Finish:
1. aderenta inalta;
2. plasticitate;
3. aplicare usoara.

Ambalaj: Saci.