Izolarea cu Polistiren se socoate varianta cea mai avantajoasa si mai usor de montat (si practic nu e supus mucegaiului si are o absorbtie a umeditatii foarte scazuta).

Titan va prezinta Polistiren:

Polistiren marca M15 - folosit la izolarea termica si fonica a conteinerilor, vagoanelor asupra carora nu se supune greutati.

Polistiren marca M25 - folosit la izolarea termica si fonica a podelelor, peretilor, fatadelor, acoperiselor si a spatiilor locuibile.

Polistiren marca M35 - folosit la izolare termica, fonica si hidroizolare serviciilor de inginerie, la izolarea conductelor, fundamentelor la fel folosit in contructia bazinelor.

Polistiren apurit - folosit pentru umplerea cu izolant termic a podelelor, pentru izolarea termica a tavanelor si peretilor (se umple total intre pereti si tavane, pentru producerea mobilei fara carcasa (ca umplutura pentru saltele, canapele-sac s.a.), pentru adaos organic pentru Sol.

Dimensiunea placilor 1x0,5m, grosimea de la 10mm pina la 100mm. Este posibilitatea taierei placilor de polistiren in marimi nestandarte.

Polistiren farimitat este ambalat in saci de polietilen a cite 0,25 м3.

Timpul va va demonstra alegerea corecta a produsului. Procurind polistiren de la noi inseamna preturi avantajoase, consultatie profesionala, transportare gratuita si la timp.